Autofinanciering

Een occasion aanschaffen kost geld. Als u het bedrag niet zelf kunt betalen, kunt u daarvoor een financiering afsluiten. Op verjaardagen en partijen is een veel gehoorde uitspraak: “Ik zal nooit een auto op basis van een financiering aankopen”. Laat u zich vooral niets wijs maken, want ongeveer 80% van alle Nederlandse autobezitters heeft de auto geheel of gedeeltelijk financiert. De aanschaf van een auto is kostbaar en voor veel mensen biedt een financiering uitkomst. Juist omdat veel mensen voor een financiering kiezen vinden wij een goed advies belangrijk. Wij houden daarom onze kennis up-to-date en blijven op de hoogte van nieuwe producten op de financieringsmarkt. Zo bent u verzekerd van het best mogelijke advies. Ons doel is u echter een goede auto te verkopen tegen een scherpe prijs. Waarbij we u zoveel mogelijk service willen verlenen. Een juist gekozen financiering is hier een onderdeel van.


Door onze jarenlange ervaring en goede kennis van financiële producten kunnen wij interessante financieringsvoorstellen doen. Voor de financiering van uw auto werken wij samen met de Autofinancier. De Autofinancier is een bedrijf dat aan onze criteria voldoet op het gebied van service en advies. Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto nemen wij direct contact met hen op en bekijken wat de beste financiering voor u is. Hierop komt een duidelijk en helder voorstel.


Graag helpen wij u dus met een advies op maat. Wilt u alvast een indicatie krijgen van de mogelijkheden, dan kunt u de link hieronder gebruiken.

Wij hopen u met deze service van dienst te zijn. Geld lenen kost geld.

Enthousiast over Vlastuin Auto?

Bel, mail of app met een van onze collega’s om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!