Maak kennis met ons team

Dit is ons team. We zijn trots op onze selectie. Want, stuk voor stuk uitgerust met vakopleidingen. En, omdat ze zich voortdurend up-to-date houden met cursussen.  Voor een apk, autoreparatie bij autoschade of gewoon uw auto-onderhoud draaien zij hun hand niet om. En bij het kopen van een auto, adviseren onze verkopers u als geen ander. Bezoek ons, dan ervaart u het ook!

Willem van Vlastuin

Willem van Vlastuin

eigenaar / inkoop / verkoopadviseur

In 2000 ben ik het bedrijf ingerold. Daarvoor stond mijn vader aan het roer. Als jonge jongen heb ik nooit interesse gehad om het familiebedrijf over te nemen. Zoveel jaren later kan ik oprecht zeggen, dat ik ervoor in de wieg gelegd ben. Voor u ben ik op zoek naar de mooiste, de meest unieke of bijzondere occasion. Daarbij verkoop ik geen doorsnee auto’s maar één waar uw hart sneller van gaat kloppen. En uiteindelijk het mijne natuurlijk ook 😉

Derrick Pul

Derrick Pul

verkoopadviseur

Passie voor auto’s, betrouwbaar en enthousiasme passen bij mij. Vanaf 17 april as maak ik deel uit van het verkoopteam om onder meer deze kwaliteiten in te zetten. Ik sta u graag te woord om samen uw nieuwe droomauto te vinden.

Thomas Linge

Thomas Linge

autotechnicus

Jaren geleden ben ik begonnen als leerling-monteur en door de studiejaren heen ben ik doorgegroeid binnen het team, waardoor ik steeds grotere klussen onder handen neem. Ook een schadeherstel geeft mooie afwisseling in het werk. Kortom uw auto is bij mij in goede handen.

Julian Morren

Julian Morren

autotechnicus in opleiding

VlastuinAuto heeft bijzondere auto’s op voorraad en laat ik nu het juist leuk vinden om deze auto te mogen wassen en poetsen, zodat ze er voor u glimmend bijstaan. U komt mij voornamelijk op zaterdag tegen op de werkvloer. In het voorjaar van 2022 hoop ik examen te doen, waarna ik mijn opleiding vervolg om als autotechnicus het vak te gaan leren. In combinatie van leren en werken hoop ik een autotechnicus te worden waar u uw auto met een gerust hart ter reparatie of onderhoud kunt afgeven.

Samuel

Samuel

poetser

Via via ben ik als collega in het team gaan meedraaien. Eerst nog als manusje van alles, maar onlangs heb ik een poetsopleiding afgerond. Mijn kracht is vooral heel nauwkeurig werken. Door mijn precisie zorg ik voor een perfecte staat voor aflevering, waardoor niet alleen ik er plezier in heb, maar u des te meer.

Samuel Langelaar

Samuel Langelaar

vakantiekracht

Mij maak je blij met een smerige auto en ik zorg ervoor dat de auto er weer mooi schoon bij komt te staan. Ik klets voor twee, maar ik doe ook mijn best om voor twee te werken

Gerjon Visser

Gerjon Visser

vakantiekracht

Jesse van Velthuizen

Jesse van Velthuizen

vakantiekracht

Eduard de Kruijf

Eduard de Kruijf

inkoop / verkoopadviseur

Onder de motorkap van een auto weet ik inmiddels goed de weg; sleutelen aan auto’s vind ik prachtig. Ik word enthousiast van mooie auto’s waarbij niet alleen het aantal pk’s telt, maar ook hoe een auto eruit ziet. Kortom het verkopen van auto’s als compleet plaatje vind ik nog mooier om te doen! Ik denk graag met u mee en laat u graag zien en ervaren waarom wij de auto hebben die bij u past.

Jurgen Quaak

Jurgen Quaak

verkoopadviseur

Verstand van auto’s, gedreven, enthousiast maar bovenal onbevangen zijn enkele kenmerken die mij typeren. Kortom ik help u graag aan advies en denk graag met u mee.

Henri Bakkenes

Henri Bakkenes

service adviseur

Als uw vaste aanspreekpunt ben ik werkzaam op de receptie. Stel uw technische vragen aan mij en ik probeer u in heldere Jip & Janneke taal uitleg te geven. Rijdt uw auto niet zoals het moet dan ga ik, eventueel samen met de chef-werkplaats, voor u op zoek naar de beste oplossing. Ons team kent korte lijntjes waardoor ook de communicatie richting u soepel kan verlopen.

Lars Slagmolen

Lars Slagmolen

autotechnicus

Dat ik gepokt en gemazzeld ben in de autobranche kunnen we wel stellen. De eerste jaren van mijn sleutel-carrière heb ik gewerkt bij een dealer. Omdat ik me niet wil binden aan 1 bepaald merk vind ik het werk bij de universele garage een mooie uitdaging. Elk merk is anders en elke klus geeft afwisseling. Ik hoop u graag te ontmoeten en uw auto technisch helemaal in orde te kunnen maken. Ook de papieren als APK-keurmeester heb ik op zak en daarnaast heb ik diverse opleidingen gedaan zodat ik ruime technische kennis paraat heb.

Dianne van Vlastuin

Dianne van Vlastuin

administratie / reclame

Vanaf de beginjaren (2000) ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Daarbij sta ik back-up op de receptie. Fotografie en film vind ik erg leuk om te doen. Dus ook de creatieve uitingen zijn van mijn hand. Tot slot ligt ook de eindverantwoording voor de website bij mij.

Kees Meijer

Kees Meijer

ondersteuning

U kunt mij onderweg tegen komen met de oprijwagen. Ik maak redelijk veel kilometers om transport te verzorgen van-en naar klanten, bedrijven of keuringsinstanties. Daarnaast weet ik ook onder de motorkap de ‘routes’ om uw auto rijklaar te maken, zodat u veilig op weg kunt.

Thijn de Koning

Thijn de Koning

vakantiekracht

Marlise Geefshuysen-Troost

Marlise Geefshuysen-Troost

“met zwangerschapsverlof”

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf september 2024 hoop ik u op de dinsdag, woensdag of vrijdag te ontmoeten. Naast receptie, ben ik ook verantwoordelijk voor de online showroom. Elke ingekochte of ingeruilde occasion wordt door mij nagekeken, waarbij alle opties worden genoteerd. Nadat ze door een collega gepoetst en gewassen zijn, ga ik aan de slag om tot in het kleinste detail deze occasion op beeld vast te leggen, waardoor u een goede eerste indruk krijgt van de staat van de auto. Daarnaast assisteer ik mijn collega’s op verkoop en kan ik u helpen bij de aankoop van uw droomauto.

Laura Moerman

Laura Moerman

gastvrouw / administratie

Sinds 1 maart ben ik een nieuw gezicht achter de receptie. Marlise is inmiddels met zwangerschapsverlof en neem ik een aantal van haar taken over. Verder zult u mij op dinsdag, woensdag en donderdag aan de lijn krijgen wanneer u telefonisch contact met ons op neemt. Daarnaast verleen ik diverse administratieve taken.

Job van Maanen

Job van Maanen

chef werkplaats

Een collega, zoals men het noemt, die “terug is van weggeweest”. Enkele jaren geleden (begin jaren 2000) ben ik werkzaam geweest in de werkplaats bij Vlastuin. In de loop van de jaren heb ik elders ervaring en specialisme opgedaan. Deze kennis deel ik graag met het huidige team van VlastuinAuto, waardoor uw auto snel en vakkundig gerepareerd kan worden. Een veilig vervoermiddel voor u is voor mij net zo belangrijk.

Raymond van Ingen

Raymond van Ingen

poetser

Na een goede opleiding ben ik bij VlastuinAuto als poetser aan de slag gegaan. Ik geniet ervan om een auto in goede conditie en mooi glimmend neer te kunnen zetten. Of dat nu “verkoop”klaar is of voor aflevering; met mijn poetsmachine maak ik een occasion tot een plaatje.

HenkJan van de Brink

HenkJan van de Brink

vakantiekracht

Een rijbewijs op zak en dat betekent op zaterdag de leenauto’s aftanken en regelen dat ze er op maandagmorgen weer fris en schoon voor u klaar staan. Daarnaast ga ik ook wel eens met Kees mee op stap. En ten slot assisteer ik Marlise met de verkoop en het klaar zetten van de auto’s, waarmee u een proefrit komt maken!

Jan van Velthuizen

Jan van Velthuizen

gepensioneerd

Als 15-jarige jongen ben ik in 1970 aan het werk gegaan bij Vlastuin Sr. en er vervolgens niet meer weggegaan. Ik heb het dit autobedrijf zien groeien, verhuizen en verder uitbreiden. Vanaf 1 april 2021 (nee, het is geen grap) mag ik genieten van mijn pensioen. Wellicht komt u mij zo nu en dan tegen, omdat niets-doen niet in mijn aard zit.

Arjen van de Bosch

Arjen van de Bosch

vakantiekracht

Enthousiast over Vlastuin Auto?

Bel, mail of app met een van onze collega’s om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!